Witte doktersjas kind kopen

Witte doktersjas kind kopen

Professor witte doktersjas kind kopen en aantrekken ben je klaar voor het ontwikkelen van nieuwe uitvindingen. Jij, verkleedt als nieuwe professor  Albert Einst... Lees meer

50709788
€17,95 € 14,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Professor witte doktersjas kind kopen en aantrekken ben je klaar voor het ontwikkelen van nieuwe uitvindingen. Jij, verkleedt als nieuwe professor  Albert Einstein met deze witte doktersjas aan kan je spectaculaire nieuwe uitvindingen doen.

Met deze  doktersjas kind aan transformeer je naar een echte dokter of professor. Met dit ensemble heeft elk kind zeker het vertrouwen om een lezing te leiden of nieuwe ontdekkingen te doen over ingewikkelde theoretische constructies.

Witte doktersjas kind

Productspecificaties:

  • materiaal: 100% polyester
  • Kleur: wit 
  • Aanbevolen leeftijd 10 t/m 14 jaar 

Labjas als een Witte doktersjas kind

Met een Labjas als een Witte doktersjas kind aan kan hij een zware 'theoretische' wetenschapper worden als hij deze witte doktersjas draagt.

Of het nu gaat om een kleine fysicus die zijn gecombineerde proeven en theorieën schrijft of  een dombo in een labjas die graag wil laten zien dat hij een slimme professor is, in deze doktersjas zijn ze er zeker van dat een kleine en leuke en fantasie waarheid wordt in deze unieke witte doktersjas!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »