Disco pruik bruin

Disco pruik bruin

Ga jij dit jaar naar de Toppers 2016 en wil jij jouw outfit compleet maken met een prachtige pruik? Dan kun jij party outfit combineren met een Disco pruik brui... Lees meer

1783017
€15,75 € 10,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij dit jaar naar de Toppers 2016 en wil jij jouw outfit compleet maken met een prachtige pruik? Dan kun jij party outfit combineren met een Disco pruik bruin. Disco pruik bruin heeft mooie goud bruine lokken tot over de schouder.
Disco pruik bruin is elegant en kun je ook voor andere gelegenheden gebruiken zoals andere themafeesten disco of bijvoorbeeld een hippie feest. Draag de Disco pruik bruin en maak jouw Toppers outfit af!

Productspecificatie: Disco pruik bruin
  • Kleur: bruin
  • Soort: halflange pruik met slag
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: schouderlengte

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.

Disco pruik bruin kopen

Een mooie pruik nodig voor een gezellig feest? Dan kun jij nu de Disco pruik bruin kopen bij PartyCorner. Wil jij de Disco pruik bruin combineren met meer accessoires? Kijk dan verder op onze webshop voor bijpassende accessoires in allerlei thema's.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.