Disco pruik blond

Disco pruik blond

Ga jij dit jaar naar de Toppers 2016 en wil jij jouw outfit compleet maken met een mooie pruik? Dan kun jij party outfit combineren met een Disco pruik blond. D... Lees meer

623622
€15,75 € 10,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij dit jaar naar de Toppers 2016 en wil jij jouw outfit compleet maken met een mooie pruik? Dan kun jij party outfit combineren met een Disco pruik blond. Disco pruik blond heeft prachtige golvende lokken tot over de schouder.
Disco pruik blond is een classy pruik die ook geschikt is voor andere thema feesten. Door de elegantie kun je veel kanten op met deze pruik. Zet de Disco pruik blond op en jij bent klaar voor de Toppers in concert.

Productspecificatie: Disco pruik blond
  • Kleur: blond
  • Soort: halflange pruik met slag
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: schouderlengte

Disco pruik blond kopen

Wil jij jouw outfit compleet maken met een prachtige pruik? Dan kun jij nu de Disco pruik blond kopen bij PartyCorner. De Disco pruik blond combineren met meer accessoires? Kijk dan verder op onze webshop voor bijpassende accessoires in allerlei thema's waarmee jij jouw party look afmaakt.

Toppers 2016

Het leukste meezingfeest van het jaar komt eraan, namelijk de Toppers in concert 2016. Dit jaar is het thema de Royal night of disco met prachtige felle kleuren en glitters. De Toppers zullen zelf ook allemaal naar de disco fever gekleed zijn dus jij kan zeker niet ontbreken! Stel nu je Toppers outfit samen bij PartyCorner voor de ultieme party look waarmee jij klaar bent voor de Toppers in concert.De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.