Disco pruik blond

Disco pruik blond

Wil jij jouw outfit compleet maken met een mooie pruik? Dan kun jij party outfit combineren met een Disco pruik blond. Deze pruik heeft prachtige golvende lokke... Lees meer

623622
€15,75 € 10,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij jouw outfit compleet maken met een mooie pruik? Dan kun jij party outfit combineren met een Disco pruik blond. Deze pruik heeft prachtige golvende lokken tot over de schouder.
Disco pruik blond is een classy pruik die ook geschikt is voor andere thema feesten. Door de elegantie kun je veel kanten op met deze pruik. Zet de Disco pruik blond op en jij bent klaar voor diverse verkleedfeesten.

Productspecificatie: Disco pruik blond

  • Kleur: blond
  • Soort: halflange pruik met slag
  • Materiaal: synthetisch
  • Lengte: schouderlengte

Disco pruik blond kopen

Wil jij jouw outfit compleet maken met een prachtige pruik? Dan kun jij nu de Disco pruik blond kopen bij PartyCorner. De Disco pruik blond combineren met meer accessoires? Kijk dan verder op onze webshop voor bijpassende accessoires in allerlei thema's waarmee jij jouw party look afmaakt.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.