Disco broek roze

Disco broek roze

Met deze sexy Disco broek roze ben jij het middelpunt van de dansvloer.De bovenkant van deze Disco broek roze is voorzien van een elastiekenband zodat deze comf... Lees meer

23947416
€20,95 € 14,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze sexy Disco broek roze ben jij het middelpunt van de dansvloer.De bovenkant van deze Disco broek roze is voorzien van een elastiekenband zodat deze comfortabel draagt. Door de wijd uitlopende broekspijpen van deze Disco broek roze ben jij een echte disco diva op ieder disco feest. 

Productspecificatie: Disco broek roze

  • Kleur: roze
  • Maat: Medium
  • Materiaal: 100% synthetisch
  • Soort: Flare broek
  • Thema: disco Toppers 2018

Disco broek roze aan naar de Toppers 2018

Op zoek naar goedkope Toppers kleding voor de Toppers concerten van 2018? zoals het Pretty pink Disco broek roze. PartyCorner nl heeft al jaren de meest exclusiefst collectie aan Toppers kleding voor dames en heren. De goedkope toppers kleding waarvan diversen modellen exclusief worden gemaakt.

Dit Toppers 2018 met het thema Circus edition met een dresscode pretty in pink. De circus kostuums, clowns, circusdirecteur, jongleur, trapezium artiesten kostuums zijn in aantallen beschikbaar mega winkel in Zaandam of online in PartyCorner.nl


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.