Disco broek groen

Disco broek groen

Maak de dansvloer onveilig met deze unieke Disco broek groen. Disco broek groen is een stretch broek, zit heerlijk comfortabel door de elastische band in de tai... Lees meer

23947530
€20,95 € 14,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Maak de dansvloer onveilig met deze unieke Disco broek groen. Disco broek groen is een stretch broek, zit heerlijk comfortabel door de elastische band in de taille en is leuk te combineren met een neon groen visnet shirt bijvoorbeeld. De Disco broek groen is een flare broek wat betekent dat het wijde pijpen heeft.

Productspecificatie: Disco broek groen

  • Kleur: Groen
  • Maat: Medium
  • Materiaal: 100% Synthetisch
  • Soort: Flare broek
  • Thema: disco

Disco broek kopen

De uitnodiging is binnen voor je disco party. Wil jij een Disco broek groen kopen, kijk dan online bij PartyCorner.nl voor een uitgebreid overzicht aan disco kleding en accessoires. Je kunt de Disco broek groen kopen of bestellen in verschillende kleuren. Je kunt natuurlijk ook gezellig langskomen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde om alles te bekijken en te passen. De koffie staat altijd klaar.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.