Disco broek geel

Disco broek geel

Met deze sexy Disco broek geel ben jij het middelpunt van de dansvloer. Door de wijd uitlopende broekspijpen geven deze Disco broek dames geel de echt disco uit... Lees meer

23947134
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€19,57 € 12,71 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met deze sexy Disco broek geel ben jij het middelpunt van de dansvloer. Door de wijd uitlopende broekspijpen geven deze Disco broek dames geel de echt disco uitstraling en maakt jou het middelpunt op de dansvloer. Nog een leuk topje en zilveren blokhakschoenen en jij bent met deze Disco broek geel klaar voor ieder disco feest.

Productspecificatie: Disco broek geel

  • Kleur: Geel
  • Maat: Medium
  • Materiaal: 100% synthetisch
  • Soort: Flare broek
  • Thema: disco

Disco broek geel

PartyCorner heeft vele disco broeken zoals de Disco broek geel in verschillende kleuren zodat er voor iedereen wel wat tussen zit.Tevens bieden wij diverse accessoires aan om je disco pak helemaal compleet te maken. Indien je vragen hebt staan we je graag te woord zowel per mail als aan de telefoon. Tot gauw!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.