Diadeem Happy Birthday

Diadeem Happy Birthday

Diadeem Happy Birthday een leuke accessoire voor een verjaardagsfeestje. De jarige job krijgt iets extra's door de Diadeem Happy Birthday. De Diadeem Happy Birt... Lees meer

20670812
€3,25 € 2,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Diadeem Happy Birthday een leuke accessoire voor een verjaardagsfeestje. De jarige job krijgt iets extra's door de Diadeem Happy Birthday. De Diadeem Happy Birthday is een glimmende en vrolijke accessoire die in 3 kleuren verkrijgbaar is.

Productspecificatie Diadeem Happy Birthday

  • Materiaal: karton
  • Maat: voor iedereen geschikt
  • Kleur: Goud, zilver of paars
  • Thema: verjaardag

Diadeem Happy Birthday kopen

Wil jij als echte jarige job uitblinken? Dan kun jij Diadeem Happy Birthday kopen. Voor een geweldige party look op je verjaardag heeft PartyCorner allerlei accessoires verkrijgbaar die jij gemakkelijk kunt combineren met jouw outfit. Maak jouw outfit compleet met het gevoel dat jij echt jargi bent, ga dan de diadeem happy birthday kopen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.