Diadeem Good girl

Diadeem Good girl

Een diadeem is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Diadeem Good girl met een roze en onschuldig tintje. De Diadeem Good girl is opvallend door de hoor... Lees meer

20710058
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€5,43 € 3,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een diadeem is een leuke en eenvoudige accessoire. Zo ook de Diadeem Good girl met een roze en onschuldig tintje. De Diadeem Good girl is opvallend door de hoorntjes erop in hart vorm waar Good girl op staat. Ook lijkt de diadeem op een tiara door de glitter kroontjesvorm. De diadeem Good girl is bijvoorbeeld geschikt voor themafeesten, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeestjes of uitjes.

Productspecificatie Diadeem Good girl
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: zilveren kroontje, roze hoorntjes en
  • Details: diadeem met kroontje erop en hoorntjes
  • Geschikt voor: carnaval, verjaardagen, vrijgezellenfeest, hot in pink, prinsessen en feeën

Diadeem Good girl kopen

Diadeem good girl kopen als accessoire die iets extra's geeft aan jouw outfit voor een onschuldige look. Bij PartyCorner zijn allerlei accessoires verkrijgbaar om te combineren met de diadeem good girl en jouw outfit, zoals Engel vleugels zacht roze om jouw look nog liever en onschuldiger te maken. Maak jouw outfit compleet en ga de diadeem good girl kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.