Decoratie Doodskop geest

Decoratie Doodskop geest

Decoratie Doodskop geest kun je gebruiken om je huis te decoreren voor Halloween of een thema feest. Decoratie Doodskop geest ook wel Decoratie Skull ghost geno... Lees meer

19861426
€9,75 € 7,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Decoratie Doodskop geest kun je gebruiken om je huis te decoreren voor Halloween of een thema feest. Decoratie Doodskop geest ook wel Decoratie Skull ghost genoemd is een opvallende decoratie door de neonkleur. Met Decoratie Doodskop geest verander jij de sfeer in huis.

De Decoratie Doodskop geest is geen speelgoed en is niet geschikt voor jonge kinderen of gebruikt door jonge kinderen maar als Halloween decoratie.

Productspecificatie: Decoratie Doodskop geest

  •     Kleur: 3 verschillende neonkleure groen, roze en oranje
  •     Grootte: 50 cm
  •     Gemakkelijk op te hangen door het touw

Decoratie Doodskop geest online kopen.

de Decoratie Doodskop geest pop is eenvoudig op te hangen en voor zowel binnen als buiten te gebruiken. indien je deze buiten gebruikt zorg dan dat de zwarte Halloween doodskop decoratie pop droog hangt. Door de stof van deze doodskop decoratie in te spuiten met brand vertragende spray is deze Halloween doodskop decoratie pop ook geschikt voor Halloween evenementen aankleding.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.