Huldebord Decoratie "50" goud

Huldebord Decoratie "50" goud

Gefeliciteerd!  Eindelijk 50 jaar geworden, met de huldebord Decoratie "50" goud geef je de jarige een extra feestelijk gevoel. 50 is een speciaal getal. Het be... Lees meer

620194
€5,75 € 4,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Gefeliciteerd!  Eindelijk 50 jaar geworden, met de huldebord Decoratie "50" goud geef je de jarige een extra feestelijk gevoel. 50 is een speciaal getal. Het betekent dat je nu tot de wijzere behoort. Deel je kennis met de mensen om je heen. Ben jij een Abraham of een Sarah geworden ? Maak het feestje compleet en bestel Hang Decoratie "50" goud.

Huldebord Decoratie "50" goud productspecificatie:

  • kleuren:goud 
  • Maat: (40 x 40 cm)
  • Kwaliteit: plastic
  • Waterbestendig
  • niet brandveilig

Decoratie "50" goud schild 50 jaar getrouwd

50 jaar! Dat moet gevierd worden. Met onze huldebord decoratie "50" goud. Je kunt deze leuke decoratie voor elke feestelijke dag gebruiken waarin de 50 in komt, zoals onder andere 50 jaar getrouwd.

Decoratie "50" goud verjaardag Huldebord

Aanbieding voor de Decoratie "50" goud verjaardag en nog veel meer slingers.Heeft u binnenkort iemand in uw omgeving die een 50 jaar word? Dan is dit de Decospiraal 50 jaar goud kleurig leuk om op te hangen op de jarige zijn deur of gewoon om de zaal mee te versieren.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.