Dameshoed Bonfire

Dameshoed Bonfire

PartyCorner heeft een aantal unieke en kleurrijke dames hoeden in haar assortiment opgenomen, namelijk de Dameshoeden bonfire. Deze opvallende hoeden zijn erg e... Lees meer

12397283
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

PartyCorner heeft een aantal unieke en kleurrijke dames hoeden in haar assortiment opgenomen, namelijk de Dameshoeden bonfire. Deze opvallende hoeden zijn erg elegant en sexy. De gesp aan de voorzijde van deze gekleurde hoeden, zorgen voor een klassieke uitstraling. Je kunt zelfs bij de Dameshoeden bonfire, leuke boa's bij bestellen om de ultieme look af te maken!

Productspecificaties: Dameshoeden bonfire

  • One size fils most
  • Knallende kleuren: blauw, zwart, oranje, paars, geel, rood, roze en groen
  • Materiaal: 100% non woven (vilten hoed)
  • Geschikte leeftijd groep van af 10 jaar

Dames hoeden Bonfire

Het thema voor is de Royal Night of Disco. Een terugblik op the old 70s waar rock n roll tot leven kwam. De koele arena op een zwoele avond met heerlijke koele cocktails in de hand. Gekleed in de outfit collectie van PartyCorner met daarbij een passende vrolijke dameshoeden bonfire die uw outfit compleet maakt.

Deze dameshoeden bonfire voor de toppers 2016 zijn in diversen kleuren leverbaar en comfortabel draagbaar. De hoed is van een zacht aanvoelende non woven vilt gemaakt

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.