Dames Venetiaans masker roze

Dames Venetiaans masker roze

Dames Dames Venetiaans masker roze. Venetiaanse balmaskers roepen de sfeer op van zonnige Italy het geboorte land van de dames Venetiaanse maskers en zijn de my... Lees meer

51522992
Neem contact op voor de levertijd
€9,25 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dames Dames Venetiaans masker roze. Venetiaanse balmaskers roepen de sfeer op van zonnige Italy het geboorte land van de dames Venetiaanse maskers en zijn de mysterieuse maskers voor jouw gemaskerd bal. Dit Dames Venetiaans masker roze Bal maskers worden ook wel oogmaskers of half masker genoemd.

Het Dames Venetiaans masker roze dragen tijdens een bal masqué ,carnaval ter verfraaiing of om juist achter het masker te kunnen verschuilen zodat er juist geen gezicht herkenning is tijdens een bijzondere evenementen.

Dames Venetiaans masker roze 

Een Venetiaans masker roze ook wel Oogmasker fiamma genoemd is een Venetiaans oogmasker met prachtige roze en zilvere glitter kleurige details van een sierlijke vlam. De symbolisering van dit rode Venetiaans oogmasker vlam is in zijn totale afwerking subliem.

De basis van het Venetiaans masker roze is oogverblindend, Aan een kant is het masker in de vorm van sierlijke uitslaande rode vlammen details. De gehele omtrek van dit Venetiaans masker roze is met zilver kleurig band afgewerkt.  

Venetiaans masker roze dames

Het Venetiaans masker roze is gemakkelijk vast te maken door middel van een lint aan weerszijde van het masker die  naar gelang de maat aan elkaar verbonden kunnen worden met een strik of knoop.

Produktinformatie: Venetiaans masker roze

  • Materiaal: kunststof met zilver kleurig band 
  • Kleur: roze met zilver glitter details
  • Maat: one size fits most
  • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar
Bestel bij PartyCorner dit Venetiaans masker roze ook wel Oogmasker fiamma genoemd online of kom deze passen in onze winkel in Zaandam.

PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's.  Bekijk ook ons voorgevormde gedeeltelijk transparant roze Venetiaanse oogmasker met een zwanen look. Het is versierd met een kleine zwaan rond de ogen. Aan dit Venetiaanse oogmasker met prachtige veer hangt een mysterieuze sfeer.zoat u kunt switchen met het Venetiaans masker roze.

 
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.