Dames Venetiaans masker groen

Dames Venetiaans masker groen

Dames Dames Venetiaans masker groen. Venetiaanse balmaskers roepen de sfeer op van zonnige Italy het geboorte land van de dames Venetiaanse maskers en zijn de m... Lees meer

51522992
€9,25 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dames Dames Venetiaans masker groen. Venetiaanse balmaskers roepen de sfeer op van zonnige Italy het geboorte land van de dames Venetiaanse maskers en zijn de mysterieuse maskers voor jouw gemaskerd bal. Dit Dames Venetiaans masker groen Bal maskers worden ook wel oogmaskers of half masker genoemd. 

Het Dames Venetiaans masker groen dragen tijdens een bal masqué ,carnaval ter verfraaiing of om juist achter het masker te kunnen verschuilen zodat er juist geen gezicht herkenning is tijdens een bijzondere evenementen.

Dames Venetiaans masker groen 

Het Venetiaans masker groen is gemakkelijk vast te maken door middel van een lint aan weerszijde van het masker die  naar gelang de maat aan elkaar verbonden kunnen worden met een strik of knoop.Heb jij geen bijpassende groene ogen wij verkopen ook groene kleuren lenzen.

Dames Venetiaans masker groen zilver kleurig applicatie

Een Venetiaans masker groen ook wel Oogmasker fiamma genoemd is een Venetiaans oogmasker met prachtige groen en zilvere glitter kleurige details van een sierlijke vlam. De symbolisering van dit rode Venetiaans oogmasker vlam is in zijn totale afwerking subliem.

De basis van het Venetiaans masker groen is oogverblindend, Aan een kant is het masker in de vorm van sierlijke uitslaande groene vlammen details. De gehele omtrek van dit Venetiaans masker groen is met zilver kleurig band afgewerkt.  

Produktinformatie: Venetiaans masker groen

 • Materiaal: kunststof met zilver kleurig band 
 • Kleur: groen met zilver glitter details
 • Maat: one size fits most
 • Adviesleeftijd: vanaf 14 jaar
Bestel bij PartyCorner dit Venetiaans masker groen ook wel Oogmasker fiamma genoemd online of kom deze passen in onze winkel in Zaandam.

PartyCorner heeft een grote collectie aan maskers in allerlei verschillende thema's.  Bekijk ook ons voorgevormde gedeeltelijk transparant groen Venetiaanse oogmasker met een zwanen look. Het is versierd met een kleine zwaan rond de ogen. Aan dit Venetiaanse oogmasker met prachtige veer hangt een mysterieuze sfeer.zoat u kunt switchen met het Venetiaans masker groen.

Bezoek ook eens onze vuurwerk shop:

Vuurwerkland Zaandam

Kom je niet uit de buurt van Zaandam, kijk dan op www.vuurwerkland.nl

De voordelen van winkelen bij PartyCorner
 • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
 • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
 • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
 • U kunt langs komen zonder afspraak.
 • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
 • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
 • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
 • Diverse betaal mogelijkheden.
 • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.