Dames steampunk hoed

Dames steampunk hoed

luxe Dames steampunk hoed ook wel als de Hoed Steamtopper deluxe genoemd is een hoge dames steampunk hoed van zacht vilt met een hoofd maat van 59cm  met een ho... Lees meer

43802456
Neem contact op voor de levertijd
€19,57 € 12,71 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

luxe Dames steampunk hoed ook wel als de Hoed Steamtopper deluxe genoemd is een hoge dames steampunk hoed van zacht vilt met een hoofd maat van 59cm  met een hoogte van 16cm in de kleur bruin heeft de Victoriaanse looks van de Steampunk. Let ook op de afwerking van deze zware kwaliteit dames bruine hoge hoed.

Deze Dames steampunk hoed met haar klassieker smalle rand.  Het subgenre van science fiction van deze stijl van Steampunk brengt je in een fantasiewereld van stoomkracht of retro-futuristische uitvindingen.

Nieuwe bij PartyConer Dames Steampunk hoeden als het Victoriaans model hoge hoed in diversen moddellen en kleuren.Bekijk onze aanbieding Dames steampunk hoed.

Dames steampunk hoed productspecificaties:

  • Hoogte van de hoed: ca. 16 cm
  • Hoofdmaat 59 cm
  • Materiaal: 100% wolvilt
  • Voering: 100% polyester
  • Hoedrand: ongeveer 5.5 cm
  • Hoed Steamtopper deluxe

Hoge dames steampunk hoed 

Koop deze hoge dames steampunk hoed en treed de wereld binnen van neo-Victoriaans- technologie van een tijdmachine. temperatuurregulerend en waterafstotend wolvilt zorgt voor het fantastische draagcomfort van deze Dames steampunk hoed koop deze hoge dames steampunk hoed en decoreer deze naar je eigen smaak.

Cyberpunk genre Dames steampunk hoed bruin

De cyberpunk genre Dames steampunk hoed bruin lijkt op science fiction met een fantasie design tot een prachtig steampunk hoed geïnspireerd door de 19 eeuw van industriële stoom aangedreven science fiction machines bevat

Wat is steampunk, en waar is het onstaan?

Blijkbaar, steampunk was "over" voordat ik had ontdekt dat het überhaupt bestond, en het lijkt erop dat ik sinds ik een fan ben van steampunk kleding en accessoires leek het dat de steampunk sub genre was uitgestorven. Om een of andere reden hebben mensen die artikelen over dingen mensen zoals ik Te schrijven over steampunk van je laatste jaren, maar het gewoon door blijven zoeken naar nieuwe artikelen van de mechanische onderdelen op kleding hoeden brilen en zakhorloge en wat nog niet meer  Het lijkt weer terug te komen. In 2010, zijn echter de grote mode huizen zoals Dior Dolce & Gabbanna Valentino en Yves Saint Laurent fashion gaan ontwerpen en het thema van steampunk,

Wat is steampunk, en waar is het onstaan? Steampunk is onstaan in het Victoriaanse tijdperk en het fantastische werk van auteurs als Jules Verne (De reis om de wereld in tachtig dagen, The Steam House, en 20.000 Leagues Under the Sea), HG Wells (The Invisible Man, The Time Machine)De elementen van tijdreizen, gekke wetenschap, het combineren van de natuur met de mechanische en een neo-Victoriaanse esthetische komen vaak voor, maar niet verplicht.

In 2010 na het bezoek aan een fashion beurs in New Orleans in America heeft PartyCorner enkele domein namen zoals steampunk kleding steampunk outfits en andere steampunk artikelen vast gelegd met het doel om hierin te gaan specialiseren. Het was dan ook alleen deze steampunk kleding collectie wat alleen via America was in te kopen. Tegenwoordig is de vraag naar steampunk kleding geen ongewone vraag meer en zijn er zelfs enkele gespeculeerde winkels die deze overweldigend maar nog steeds erg duur zijn. Veel van de visualisaties van Steampunk kleding en Steampunk accessoires kunnen jullie dan ook vinden op deze pagina vinden.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.