Dames smurf kostuum

Dames smurf kostuum

Draag onze leuke dames smurf kostuum naar bijvoorbeeld een , Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Ons Dames smurf kostuum bestaat uit Jurkje, b... Lees meer

88043882
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€24,50 € 19,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag onze leuke dames smurf kostuum naar bijvoorbeeld een , Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Ons Dames smurf kostuum bestaat uit Jurkje, broek, muts, de handschoenen zijn los bestelbaar. Het dames smurf kostuum is bestelbaar in de maten M en L.

Het dames smurf kostuum is leuk te combineren met accessoires zoals bijvoorbeeld een leuke feestbril voor een unieke look op jouw feest. Ook is het leuk om met meerdere te verkleden als smurfen en er een groep thema van te maken.

Dames smurf kostuum

Productspecificaties:

  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maten: M en L
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bevat: Jurkje, blouse, muts, 

Dames smurf kostuum online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals dit dames smurf kostuum​​ combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel ons leuke Dames smurf kostuum​​ online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.