Dames piraten laarzen

Dames piraten laarzen

Deze veelzijdige Sexy zwarte dames piraten laarzen voor vrouwen passen bij elk piraten kostuum die wij in onze collectie hebben.. De van vinyl gemaakte zwarte l... Lees meer

5691380
€57,75 € 37,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze veelzijdige Sexy zwarte dames piraten laarzen voor vrouwen passen bij elk piraten kostuum die wij in onze collectie hebben.. De van vinyl gemaakte zwarte laarzen en heeft een dun en sexy 4 inch hak. Je zult de perfecte benen hebben in deze zwarte dames piraten laarzen die dan ook bij het zien door elke piraat aanbeden zullen worden. Er is niets sensueler dan deze prachtige zwarte piraten laarzen kopen met de geraffineerde rode veters. Alle zeerovers zonder zeebenen zullen jaloers zijn op de uitstraling van jouw laarzen. De vrouwelijkheid en onschuld van de hoge hak gecombineerd met de hard rode veters en de sex-appeal van zwart laars is een super sexy combinatie.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.