Roze dames pietenpak kopen

Roze dames pietenpak kopen

Dit dames pietenpak is een zwart met roze pietenpak gemaakt met de stof velour de panne, het pak is van goede kwaliteit en is inclusief jas, broek en ... Lees meer

58149470
€37,95 € 24,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit dames pietenpak is een zwart met roze pietenpak gemaakt met de stof velour de panne, het pak is van goede kwaliteit en is inclusief jas, broek en baret. Het dames pietenpak​ is in verschillende maten. Bovendien is deze zeer aantrekkelijk geprijsd en ben je in één keer klaar met jouw Sinterklaas intocht outfit. 

Productspecificaties: dames pietenpak

  • Kleur: zwart met roze (zie afbeelding)
  • Thema: sinterklaas
  • Materiaal: verlour de panne
  • Exclusief: accessoires, kraag en schoenen
  • Maten: M/L

Goedkope Roze dames pietenpak kopen​​​ kopen.

​Bij PartyCornervind je naast het dames pietenpak​ nog veel meer Sinterklaas artikelen​. Bijvoorbeeld bijpassende accessoires, pruiken of andere kostuums met het Sinterklaas thema, door middel van ons grote assortiment kan je jouw ultieme Sinterklaas of Piet outfit samenstellen. Bestel het dames pietenpak​​ online of kom deze bekijken en passen winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde. 

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.