Dames monster pakje carnaval

Dames monster pakje carnaval

Dit volwassen monster pakje heeft een kort rokje met capuchon en vleugels De jurk is van een 100% polyester gemaakt het model rokje heeft een tutu effect. Een g... Lees meer

63015989
€34,50 € 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit volwassen monster pakje heeft een kort rokje met capuchon en vleugels De jurk is van een 100% polyester gemaakt het model rokje heeft een tutu effect. Een geel voorpand stelt de buik van de draak voor. Het is lichtblauw met violette details van de draken vleugels zijn  66 x 26 cm.

De dames monster pakje carnaval met capuchon heeft een elastische rugpand voor een nog betere pasvorm. De kap is de drakenkop met vilten tanden en kuif. De staart van 66cm is gevuld en vastgemaakt met klittenband van violet vilt en wordt bevestigd met klittenband op de jurk. 

De pruik, panty en schoenen bij dit dames monster pakje carnaval zijn niet inbegrepen maar als accessoires bestelbaar, 

Dames monster pakje carnaval met goede pasvorm in 3 maten

Dit monster pakje is gemaakt van dunne zachte fleece stof van 100% polyester. Het kostuum bestaat uit verschillende kleuren . De basis is aqua blauw  en op de mouwen zijn paarse applicaties aangebracht en de vorm van strepen op de capuchon zijn ogen aangebracht de draken vleugels en draken staartje  maken samen het draken kostuum compleet.

De paarse kleurige panty en schoenen zijn als accessoires  bestelbaar en maken dit  dames monster pakje carnaval compleet.

Productspecificatie: Dames monster pakje   

  • Kleur: aqua blauw
  • Soort: jurkje
  • Vleugels zijn: 66 x 26 cm. 
  • Maat: S- M/L en XL
  • exclusief: schoenen en panty

Dames monster pakje carnaval ook wel als een dames draken kostuum  genoemd.

Dit dames monster pakje  als een monster kostuum is gemaakt van warm zittende stof. Het bovenlijf van de kostuum sluit goed aan op het lichaam, omdat er in de rug elastiek is verwerkt. De model rokje van het dames monster pakje valt als een tutu waar ook nog een andere kleur tutu bij gedragen kan worden voor een nog leukere uitstraling.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.