Dames gevangenispak online kopen

Dames gevangenispak online kopen

Draag dit leuke dames gevangenispak naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het dames gevangenispak bestaat... Lees meer

59324996
€28,50 € 23,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag dit leuke dames gevangenispak naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. Het dames gevangenispak bestaat uit de jurk en hoed. De pruik en accessoires zijn niet bij begrepen maar wel los verkrijgbaar. De outfit is beschikbaar in grote maat XL en XXL. Maar er zijn ook XS/S en M/L varianten verkrijgbaar. Combineer ons dames gevangenispak ook met leuke accessoires voor een unieke look.  

Productspecificaties: Dames gevangenispak

  • Kleur: Zwart/wit (zie afbeelding)
  • Maten: XS/S, M/L, XL en XXL
  • Materiaal: 100% polyester
  • bevat: jurk en hoed

Dames gevangenispak online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals dit dames gevangenispak, combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel het leuke dames gevangenispak online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.