Dames barok pruik wit

Dames barok pruik wit

Opzoek naar een elegante pruik uit de france tijdperk Dames barok pruik wit is dan perfect voor jou. De pruik is wit van kleur en geeft je een uiterlijk van een... Lees meer

1833678
€17,75 € 13,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Opzoek naar een elegante pruik uit de france tijdperk Dames barok pruik wit is dan perfect voor jou. De pruik is wit van kleur en geeft je een uiterlijk van een Baroque damen. Dames barok pruik wit met pijpen krullen is voor volwassenen en is gemaakt van synthetisch haar. 

Heren baroque pruik Productspecificatie:

  • Kleur: Wit
  • Materiaal: 100% Synthetisch
  • Maat: One size

Dames baroque pruik wit met pijpen krullen

U bestelt deze dames baroque pruik makkelijk en snel in onze site PartyCorner.nl ook voor Baroque kleding en accessoires bent u op het juiste adres. Bestel deze pruik gemakkelijk online of kom gezellig een kijkje nemen in onze ruime winkel in Zaandam, waarbij ongetwijfeld meerdere producten je aandacht zullen trekken.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.