Dames 3D Steampunk shirt

Dames 3D Steampunk shirt

Wil jij een dames 3D T- Steampunk shirt is een fotorealistische T-shirt naar de Steampunk Wereldtentoonstelling - Fires of Inspiration  van 5-7 mei, 2017 mee lo... Lees meer

43812638
Neem contact op voor de levertijd
€24,95 € 16,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Wil jij een dames 3D T- Steampunk shirt is een fotorealistische T-shirt naar de Steampunk Wereldtentoonstelling - Fires of Inspiration  van 5-7 mei, 2017 mee lopen of in pseudo-technologische Victoriaanse stijl verschijnen met dit fotorealistische 3D T- Steampunk shirt , dan ben je bij ons op het juiste adres.

Het fotorealistische Steampunk shirt voor dames heeft de prints van de elementen van de industrialisatie en van speculatieve fictie. Dit 3d shirt heeft lange mouwen en een ronde hals. Het gemak van dit 3D T-shirt is dat je snel klaar bent. Kortom, een zwarte broek eronder en je bent helemaal klaar in deze steampunk outfits. Deze nieuwe dames als de heren fotorealistische 3D T- Steampunk shirts is nieuw te koop bij PartyCorner.nl

Productspecificaties: dames 3D T- Steampunk shirt

  •     Materiaal: 100% polyester,
  •     Voorzien van: Realistische foto print
  •     Kleur: zwart en multicolor
  •     Maat indicatie: S,M en L   
  •     Accessoires: geen
  •     wasvoorschriften: Handwas

Waar kan ik een Dames 3D Steampunk shirt kopen?

PartyCorner.nl heeft diverse 3D T shirts ook wel Fotorealistisch shirt genoemd Dit model met ronde hals heeft lange mouwen en is zowel als heren model als dames model bestelbaar. Het gemak van dit 3D T-shirt Steampunk shirt is dat je in een handomdraai klaar bent voor je carnaval of steampunk feest. Door de geweldige print kom je direkt in de stemming. Je kunt de shirts ook bekijken en passen in onze winkel in Zaandam aan de Westzijde. De koffie staat klaar.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.