Dag van de doden tiara Catrina

Dag van de doden tiara Catrina

De Dag van de doden tiara Catrina is een leuke kleurrijke roosjes versierd met een spinnenweb diadeem om jou de dag van de doden kostuum compleet te maken. De T... Lees meer

18988024
Neem contact op voor de levertijd
€5,43 € 3,53 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Dag van de doden tiara Catrina is een leuke kleurrijke roosjes versierd met een spinnenweb diadeem om jou de dag van de doden kostuum compleet te maken. De Tiara Catrina wordt gedragen als haarversiering die altijd past en goed blijft zitten in je haar of pruik. Het is dan ook een echte decoratie door vrouwen tijdens Halloween of ander griezel thema feest. Het is mogelijk om de Tiara Catrina online te bestellen of offline in de winkel op te halen in Zaandam

Valt jouw keuze op de tiara Catrina uit de dag van de doden collectie .Deze tiara heeft de maat one size dus passen doet het altijd.

De los Muertos is een Mexicaanse feest dat na Halloween wordt gevierd. Het wordt ook wel de dag van de doden genoemd. De dag van de doden is op 1 en 2 november na Halloween. hoe ga jij het dit jaar vieren? PartyCorner heeft voor de dag van doden/ Halloween een brede collectie van kostuums, Tiara's en haar decoratie.

Wil jij een prachtige tiara  kies dan voor deze Dag van de doden tiara Catrina.

Productspecificaties: Dag van de doden tiara Catrina

  • One size fits all
  • materiaal: kunststof
  • Ook verkrijgbaar in verschillende modellen

Halloween Tiara Catrina 

De los Muertos is een Mexicaanse feest dat na Halloween wordt gevierd. Het wordt ook wel de dag van de doden genoemd. De dag van de doden is op 1 en 2 november na Halloween. hoe ga jij het dit jaar vieren? PartyCorner heeft voor de dag van doden/ Halloween een brede collectie van kostuums, Tiara's en haar decoratie. Wil jij een prachtige tiara  kies dan voor deze Dag van de doden tiara Catrina.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.