Dag van de doden decoratie

Dag van de doden decoratie

Tijdens Halloween hoort decoratie om het net dat extra tintje te geven. Geen pompoenen maar dag van de doden kleurrijke decoratie dit jaar! Dag van de doden is ... Lees meer

18988048
€9,25 € 7,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Tijdens Halloween hoort decoratie om het net dat extra tintje te geven. Geen pompoenen maar dag van de doden kleurrijke decoratie dit jaar! Dag van de doden is een Mexicaanse feest dat iedere jaar word gehouden om de zielen te verwelkomen in hun huizen en eten en drinken als offers te geven. Decoreer jij je huis dit jaar of het huis van je vriend/familie/college dit jaar? Dag van de doden decoratie helpt je daarbij!

Productspecificaties: Dag van de doden decoratie

Halloween versieringen

Het is bijna 1 en 2 november . Ben jij er al klaar voorde Dag van de doden? PartyCorner bied jou Halloween versieringen om je feestje helemaal compleet te maken.
Bekijk de diverse Dag van de doden decoratie Halloween accessoires dat PartyCorner online aanbied of bezoek onze winkel te Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.