Cube folieballon Mickey Mouse 4 jaar

Cube folieballon Mickey Mouse 4 jaar

Hoera er is er één 4 jaar geworden, verras nu de 4 jarige met een leuke Cube Folieballon Mickey Mouse 4 jaar gevult met helium op zijn of haar verjaardag. U kun... Lees meer

16005074
€ 7,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Hoera er is er één 4 jaar geworden, verras nu de 4 jarige met een leuke Cube Folieballon Mickey Mouse 4 jaar gevult met helium op zijn of haar verjaardag. U kunt deze Cube Folieballon Mickey Mouse 4 jaar bestellen met of zonder helium, besteld u hem met helium dan wordt deze ballon kant en klaar al gevuld in een speciale doos geleverd. Wanneer deze ballon gevuld is met helium zal deze zweven.

Product specificaties:Cube folieballon Mickey Mouse 4 jaar
  • Materiaal: Folie
  • Bedrukking: Permanent
  • Met of zonder helium te bestellen
  • Alleen geschikt voor gebruik met helium.
  • Maat: 38 x 38 cm
  • Geschikte vulling: Helium
  • Houdbaarheid wanneer gevuld: 2 dagen tot 3 weken.

Deze Cube folieballon Mickey Mouse 4 jaar vullen met helium

Wanneer u de Cube folieballon Mickey Mouse 4 jaar vult met helium zal deze mooi gaan zweven en kunt u deze aan een gewichtje vastmaken of aan ieder ander object dat zwaar genoeg is. Het vullen van de ballon kunt u door ons laten doen dan versturen wij de ballon gevuld en wel of u kunt hem zelf met helium vullen door een heliumwegwerptank te gebruiken.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »