Cowgirl kleding online kopen

Cowgirl kleding online kopen

Draag deze leuke cowgirl kleding​ naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. De cowgirl kleding​ bestaat uit d... Lees meer

59313473
€34,50 € 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag deze leuke cowgirl kleding​ naar bijvoorbeeld een Halloween feest, Carnaval, thema feest of andere verkleed gelegenheid. De cowgirl kleding​ bestaat uit de jurk met nep vestje en neppe riem maar dat wel het effect geeft dat het los van de outfit zit. De outfit is beschikbaar in grote maat XXL. Maar er zijn ook XS/S, M/L en XL varianten verkrijgbaar. De mooie afwerkingen van deze cowgirl kleding is super om te dragen voor een western party of een country westernfeest al de accessoires zijn apart bestelbaar.

Productspecificaties: cowgirl kleding​

  • Kleur: Zie afbeelding
  • Maten: XS/S, M/L, XL en XXL
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bevat: jurk (Hoed, pistool en andere accessories zijn los verkrijgbaar)

Cowgirl kleding​ online kopen.

Bij PartyCorner vind je een ruime keuze aan leuke outfits, kleding en accessoires. Zoals dit cowgirl kleding​, combineer ook verschillende accessoires met kleding en outfits om jouw outfit te laten opvallen. Bestel het leuke cowgirl kleding​ online, of als je deze eerst wilt bekijken of passen kom dan eens langs in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.