Cowboyhoed Vilt Rood

Cowboyhoed Vilt Rood

1 x Cowboyhoed Vilt Rood past op ieder hoofd. Cowboy hoeden of cowgirl hoeden zijn leverbaar in diverse kleuren en modellen. Een cowboy hoed maakt uw outfit co... Lees meer

620103
€6,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

1 x Cowboyhoed Vilt Rood past op ieder hoofd.

Cowboy hoeden of cowgirl hoeden zijn leverbaar in diverse kleuren en modellen. Een cowboy hoed maakt uw outfit compleet voor uw wilde westen feest.
Diverse soorten, maten en kleuren Cowboy en Cowgirl hoeden verkrijgbaar.

Voor western accessoires kunt u terecht bij Partycorner.nl 24 uur per dag!

Een cowboy zonder hoed is ondenkbaar. De cowboyhoed is bepalend voor het beeld van de cowboy, net zoals de laarzen, maar een cowboyhoed is veel meer dan alleen een leuk hoofddeksel waarmee je op een cowboy kunt lijken, het beschermd je ogen tegen de felle zon!

De meest uitgebreide westernstore van Nederland.
Bestel nu de leukste Cowboy Hoeden en Cowboy kleding bij Partycorner.nl voor o.a Cowboyhoed Vilt Rood.

Accessoires of aanverwante producten voor Cowboyhoed Vilt Rood kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Cowboyhoed Vilt Rood besteld u makkelijk en snel bij Partycorner.nl !!

Topper Cowboyhoed Rood voor de bovenste ring


Het Cowboyhoed Vilt Wit is geschikt voor de middelste ring  of wel het rode vak bij Toppers 2014 Dit model Cowboyhoed Vilt Rood is naar het oude model van een hoedje in de party stijl, waarmee er in een geheel nieuw model hoedje is ontstaan. Dit model is misschien wel de meest qua kleur en design nagemaakt . Onze inkoop heeft deze dan ook standaard in onze collectie opgenomen als zijne made in Holland hoedje maar dan in de variant van de in de vorm van een vilt stof in de kleur wit. Cowboyhoed Vilt rood kan zowel als door Dames als Heren worden gedragen.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.