Cowboyhoed Rodeo blaze

Cowboyhoed Rodeo blaze

Deze Cowboyhoed Rodeo blaze is een "one size fits all"  en zijn er in de volgende kleuren beschikbaar: Rood, Blauw lime groen, zilver, oceaan blauw, Hard roze e... Lees meer

2764850
Neem contact op voor de levertijd
€9,10 € 5,91 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze Cowboyhoed Rodeo blaze is een "one size fits all"  en zijn er in de volgende kleuren beschikbaar: Rood, Blauw lime groen, zilver, oceaan blauw, Hard roze en Paars. Cowboy hoed in disco stijl is geschikt als Dameshoed en Herenhoed. De Cowboyhoed Rodeo blaze krijgen wij als assorti geleverd dit betekend dat wij ons best doen om zo veel mogelijk rekening te houden met de kleur keuze van de klant.

Productspecificatie Cowboyhoed Rodeo blaze

  • Kleur: Rood, Blauw, Pink, Zilver, Lime groen en Paars
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen
  • Maat:59
  • Materiaal: 100% polyester
  • Bestaat uit:glitterhoed

Cowboyhoed Rodeo blaze

Glitter cowboy hoeden of de carnavals Cowboyhoed Rodeo blaze in 6 kleuren voor zo wel mannen als vrouwen. Zoek je een western hoed, cowboyhoed of juist een mini hoedje? Wij hebben het allemaal. Ga jij één of meer van deze Cowboyhoed Rodeo blaze hoeden online kopen? Of kom jij ze eens opzetten om te kijken hoe ze jou staan? Kom dan gerust naar onze winkel in Zaandam.
De Cowboyhoed Rodeo blaze is gemaakt van een gimmende stof waardoor je cowboyhoed een mooie glow krijgt. Wilt u dus uw look opleuken door 1 van onze prachtige cowboyhoed en dan bent u bij ons aan het juiste adres. Pak die kans want wij hebben de leukse cowboyhoeden.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.