Cowboyhoed Oranje Briljant fluweel

Cowboyhoed Oranje Briljant fluweel

Cowboyhoed Oranje Briljant is gemaakt in de maat one size filts all en van de hoogste kwaliteit fluweel, een zeer luxe uitvoering. Cowboyhoed Oranje Briljant  i... Lees meer

1429389
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Cowboyhoed Oranje Briljant is gemaakt in de maat one size filts all en van de hoogste kwaliteit fluweel, een zeer luxe uitvoering. Cowboyhoed Oranje Briljant  is ook zeer geschikt voor Koninginnendag of Koningsdag je kunt het ook dragen tijdens een Oranje feest, een echte cowboy voor een dag met deze luxe hoed.

western hoeden oranje


western hoeden oranje  kunt u bestellen tegen een scherpe prijs 24 uur per vannuit uw huiskamer, en is ook verkrijgbaar in diverse kleuren kijk snel naar ons assortiment Cowboyhoeden!

Partycorner.nl  voor al uw Oranje pruiken en Oranje kleding accessoires, ook voor western hoeden Oranje. oranjekleding of aanverwante producten voor bij een Cowboyhoed Oranje  kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen in onze winkele in Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.