Cowboyhoed Kind Stro Riley

Cowboyhoed Kind Stro Riley

Deze leuke Cowboyhoed Kind Riley is versierd met de vrolijke kleuren rood en blauw. Combineer deze coole hoed met een cowboy kostuum of een andere accessoire zo... Lees meer

621582
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze leuke Cowboyhoed Kind Riley is versierd met de vrolijke kleuren rood en blauw. Combineer deze coole hoed met een cowboy kostuum of een andere accessoire zoals een nep pistool. De hoed is geheel gemaakt van stro en heeft een maat one size die elk kind past. Cowboyhoed Kind Riley is in 2 kleuren bestelbaar met rode rand of blauwe rand.

Cowboyhoed Kind Stro productspecificaties:

  • Kleur: 2 kleuren
  • Materiaal:stro
  • Maat:kindermaat
  • Leverbaar binnen 2-3 werkdagen

Cowboyhoed Kind Riley

Verkleden is een belangrijke vorm van spelen voor kinderen, ze hebben er geen hulp bij nodig het komt ze geheel natuurlijk aanwaaien. Vandaag zijn ze een stoere cowboy uit het wilde westen en morgen zijn ze weer een prinses of prins. Verkleden heeft een positieve invloed op hun ontwikkeling. Koop deze Cowboyhoed Kind Riley online of kom een kijkje nemen in onze winkel in Zaandam waar je diversen cowboy kostuums kunt kopen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.