Cowboyhoed Kind Stro Riley

Cowboyhoed Kind Stro Riley

1x Cowboyhoed Kind Stro Riley past op ieder hoofd en is verkrijgbaar in 2 kleuren. Yihaaa! Ook voor het cowboy en indianen kinderfeest thema hebben wij een uitg... Lees meer

621582
€5,95 € 4,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

1x Cowboyhoed Kind Stro Riley past op ieder hoofd en is verkrijgbaar in 2 kleuren.

Yihaaa! Ook voor het cowboy en indianen kinderfeest thema hebben wij een uitgebried assortiment feestartikelen en feestkleding!

Met kinderen is er elke dag wel een reden voor een feestje. Jarig, zwemdiploma, rapport of zomaar voor elk thema of gelegenheid hebben we leuke producten, o.a Cowboyhoed Kind Stro.

Bij een online bestelling kunt u met zekerheid binnen 7 dagen van uw pakket genieten.

Is dit pakket niet naar wens? Geen probleem! Partycorner.nl biedt u de mogelijkheid om deze dan binnen 7 dagen te retouneren. Uitzonderingen kunnen altijd worden gemaakt in overleg.

Accessoires of aanverwante producten voor Cowboyhoed Kind Stro u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Cowboyhoed Kind Stro besteld u makkelijk en snel bij Partycorner.nl !!
De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.