Cowboyhoed Billy Bruin

Cowboyhoed Billy Bruin

De Cowboyhoed Billy van imitatie leer die gemaakt is voor echte cowboys zoals Lucky Luck. Wil jij ook een echte cowboy worden, koop dan deze prachtige cowboyhoe... Lees meer

619909
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€10,50 € 6,83 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

De Cowboyhoed Billy van imitatie leer die gemaakt is voor echte cowboys zoals Lucky Luck. Wil jij ook een echte cowboy worden, koop dan deze prachtige cowboyhoed. De Cowboyhoed Billy heeft maar 1 maat Geschikt voor volwassenen. Met de mooie bruine kleur en de stoer ketting rond om de bolling van de hoed maakt de Cowboyhoed Billy van jou een stoere cowboy.
 
Productspecificatie: Cowboyhoed Billy
  • Kleur: Bruin
  • Imitatie leder
  • Maat: One size

Cowboyhoed Billy kopen

Deze Cowboyhoed Billy kunt u online bestellen via onze webshop Partycorner.nl. Met een snelle levering sturen wij deze Cowboyhoed Billy naar u thuis.

Partycorner.nl heeft een groot assortiment feestartikelen. Accessoires of aanverwante western producten voor Cowboyhoed Billy kunt u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen. Veel plezier met u Cowboyhoed Billy.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.