Cowboy hoed Wichita

Cowboy hoed Wichita

Ga jij naar een feestje in het wilde Westen thema? Dus verkleed als een cowboy of cowgirl? Dan kun jij de Cowboy hoed Wichita gebruiken om jouw outfit af te mak... Lees meer

22043760
€8,50 € 6,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Ga jij naar een feestje in het wilde Westen thema? Dus verkleed als een cowboy of cowgirl? Dan kun jij de Cowboy hoed Wichita gebruiken om jouw outfit af te maken. Met de Cowboy hoed Wichita kruip jij in de huid van een echte cowboy of cowgirl. De Cowboy hoed Wichita is in vijf kleuren verkrijgbaar: zwart, bruin, rood, roze en wit, dus jij kunt een kleur kiezen naar eigen smaak.

Productspecificatie Cowboy hoed Wichita
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: wit, roze, rood, bruin, zwart
  • Soort: cowboy hoed met touw eraan
  • Thema: cowboy, wilde westen, films en sterren

Cowboy hoed Wichita kopen

Wil jij jouw party look afmaken naar een feest waar jij verkleed naar toe gaat als een cowboy of cowgirl? Dan kun jij de Cowboy hoed Wichita kopen en een leuke kleur kiezen om te combineren met jouw outfit.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.