Cowboy hoed kind

Cowboy hoed kind

Cowboy hoed kind past op ieder kinder hoofd. Yihaaa! Ook voor het cowboy en indianen kinderfeest thema hebben wij een uitgebreid assortiment feestartikelen en f... Lees meer

620079
€5,25 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Cowboy hoed kind past op ieder kinder hoofd. Yihaaa! Ook voor het cowboy en indianen kinderfeest thema hebben wij een uitgebreid assortiment feestartikelen en feestkleding! Met kinderen is er elke dag wel een reden voor een feestje. Jarig, zwemdiploma, rapport of zomaar voor elk thema of gelegenheid hebben we leuke producten, o.a Cowboyhoed Vilt Sheriff .

Accessoires of aanverwante producten voor Cowboyhoed Vilt Sheriff  u ook bij ons bestellen! Bij Partycorner.nl kunt u online bestellen en offline ophalen.

Productspecificatie Cowboy hoed kind Sheriff

  • Materiaal: 100% Vilt
  • Maat : kindermaat
  • Onderhoud: 

Zwarte Cowboy hoed kind Sheriff online kopen.

Bij Partycorner vind je de leukste kleding en accessoires voor elke leeftijd zoals deze zwarte Cowboy hoed kind Sheriff online kopen voor bijvoorbeeld Carnaval, Halloween of een thema feest. Je kan je dus helemaal uitleven en een unieke outfit samenstellen.Cowboyhoed Vilt Sheriff online kopen? of kom je deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam?

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.