Contactlens Zwart/Geel

Contactlens Zwart/Geel

Exclusief bij PartyCorner top kwaliteit 1 maand Gekleurde Contactlens Zwart/Geel. Deze yello cat kleurlenzen zijn geschikt voor zowel donkere- als lichte oo... Lees meer

1261641
€14,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Exclusief bij PartyCorner top kwaliteit 1 maand Gekleurde Contactlens Zwart/Geel. Deze yello cat kleurlenzen zijn geschikt voor zowel donkere- als lichte oogkleuren. Deze lenzen bedekken je iris & pupil volledig, en aan de buitenkant zijn ze volledig geel!. De Gekleurde Contactlenzen zwart/geel maken je ogen groter en helderder met een bekende katten uitstraling.

Productspecificaties:Contactlens Zwart/Geel

  • Lenzen vervangen na 1 maanden.
  • Diameter: 15 mm.
  • Basis curve: 8.6 mm.
  • Water inhoud: 45%
  • Verpakking: 2 lenzen in een flesje
Deze bijzondere contactlenzen kunt u online bestellen via onze contactlenzen webshop. Met een snelle levering sturen wij deze lenzen naar u thuis, indien op voorraad. Dit contactlens en andere kunt u ook bestellen via de grootste on-line feestwinkel van Nederland, PartyCorner.

We raden je aan om de funlenzen/partylenzen/contactlenzen na gebruik netjes op te bergen in een hiervoor geschikte vloeistof. De contactlenzen worden geleverd met onderhoudsinstructies. Na opening zijn de contactlenzen 30 dagen te gebruiken.

  • Elke verpakking bevat twee zachte steriele lenzen in een zoutoplossing.
  • Voor een lange levensduur dient u de lenzen in de juiste lenzenvloeistof te bewaren, deze is ook in onze shop te verktijgen!

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.