Clowns pruik geel kopen

Clowns pruik geel kopen

Als je een clowns pruik geel kopen gaat kunt je kinderen vermaken op een kinderfeest? Of heb je carnaval of een verkleedfeest?  Hoe dan ook, verkleed gaan als c... Lees meer

623515
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€4,75 € 3,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Als je een clowns pruik geel kopen gaat kunt je kinderen vermaken op een kinderfeest? Of heb je carnaval of een verkleedfeest?  Hoe dan ook, verkleed gaan als clown betekent sowieso lachen, gieren, brullen! Wat matcht er nou beter bij een rode clownsneus dan een feestelijke gele clownspruik? De clownspruik geel is finishing touch op je clowns outfit!

Productspecificaties: Clowns pruik geel

  • Kleur: Geel
  • Materiaal: 100% Synthetisch
  • Maat: One size

Als je de clowns pruik geel kopen gaat is je clowns outfit compleet!

Een clowns pruik geel kopen is uiteraard prachtig en feestelijk, maar je hebt meer dan een clownspruik nodig om als een echte clown te feesten. Voor alle schoenen, outfits, etc. ben je bij Partycorner ook bij het goede adres. Vergeet je niet op te maken! Met onze standaard schmink of professionele schmink zorg je ervoor dat je wordt opgemaakt als een echte clown.

clowns pruik geel kopen en 10 andere kleuren clownspruiken

Ja hoor! Andere kleuren clownspruik hebben wij ook. Gele clownspruik, zwarte clownspruik of zelfs een roze clownspruik. Alle clownspruiken vind je bij Partycorner. Elke feest wordt gegarandeerd een stuk vrolijker met een feestelijke gekleurde clown. Wacht niet langer en bestel je clownspruik online  bij Partycorner. 

Kom de clowns pruik geel kopen passen!

De clowns pruik geel kopen passen? Ja hoor! Kom gezellig langs in onze feestwinkel in Zaandam. Je komt gelijk in  de feeststemming na een bezoek bij Partycorner. Kom de clownspruik passen en neem hem gelijk mee!

De mooiste clownspruik voor elke feestelijke gelegenheid koop je online bij Partycorner.nl!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.