Clown kostuum Twisted

Clown kostuum Twisted

Clowns zijn meestal de leuke personages uit het circus, sommige mensen zijn doodsbang voor hen. Clown kostuum Twisted geeft je een echte reden om bang voor deze... Lees meer

8439243
Uitverkocht.
€49,50 € 44,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Clowns zijn meestal de leuke personages uit het circus, sommige mensen zijn doodsbang voor hen. Clown kostuum Twisted geeft je een echte reden om bang voor deze clowns te zijn. Dit is niet een kindvriendelijke clown, maar een horror clown die niet presteert op een kinderfeestje.

Productspecificatie: Clown kostuum Twisted
  •     Materiaal: 100% polyester.
  •     Maat: one size fits all
  •     Kleur: rood met zwart
  •     Bestaat uit: broek met bretels en schirt
Clown kostuum Twisted heeft angstaanjagende kenmerken met een gruwelijke blik en kwade gedachten. Deze fantastische Halloween outfit omvat ook een latex masker dat het allemaal nog realistisch maakt en alleen besteld kan worden. De accessoire zoals clown en masker Schoenen van de clown worden apart verkocht.

De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.