Clown kostuum Twisted clowness

Clown kostuum Twisted clowness

Deze clown laat je niet alleen maar lachen, maar een nachtmerrie zullen ze krijgen met deze Halloween sexy clown in de Twisted Clowness dames kostuum. Deze vrou... Lees meer

8412057
€54,95 € 49,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Deze clown laat je niet alleen maar lachen, maar een nachtmerrie zullen ze krijgen met deze Halloween sexy clown in de Twisted Clowness dames kostuum. Deze vrouwelijke clownesk zwarte jurk heeft kleurrijke knoppen met een verscheurde tule rok, en een rood zwarte jack met capuchon.

Productspecificatie:
  •  Twisted Clowness bestaat uit: jacket en jurk
  •  Materiaal: polyester
  •  Onderhoud: hand wassen met een mild reinigingsmiddel, niet strijken, bleken en centrifugeren

De pruik, choker, mes, handschoenen, schoenen en gescheurde leggings zijn niet inbegrepen en los bestelbaar bij PartyCorner. Kijk voor nog veel meer spectaculaire producten verder in onze webshop.

Vaak zijn clowns kindvriendelijke en doen er alles aan om kindjes te vermaken. Met de Clown kostuum Twisted clowness is het een totaal ander verhaal. Daar kom je achter door de Clown kostuum Twisted clowness online te kopen! Deze clown is namelijk gruwelijk afschrikwekkend.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.