Cleopatra Anuket kostuum

Cleopatra Anuket kostuum

Met dit Cleopatra Anuket kostuum neem je de stijl van het oude Egypte mee naar jou thema feest, draag deze outfit ook naar bijvoorbeeld een Halloween feest... Lees meer

5401274
€35,75 € 23,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Met dit Cleopatra Anuket kostuum neem je de stijl van het oude Egypte mee naar jou thema feest, draag deze outfit ook naar bijvoorbeeld een Halloween feest, carnaval, cosplay of andere verkleed gelegenheid. Het Cleopatra Anuket kostuum bestaat uit de jurk, nek accessoir, riem, hoofd accessoir en de arm banden en is wit met geel/goud. Combineer dit Cleopatra Anuket kostuum ook met leuke accessoires en voel je je een echte farao.

Productspecificaties Cleopatra Anuket kostuum:

  • Kleur: Wit met geel/goud (zie afbeelding)
  • Maten: 36/38 40/42
  • Bevat: Jurk, nek accessoir, riem, hoofd accessoir, arm banden.
  • Materiaal: 100% Polyester

Cleopatra Anuket kostuum​ kopen

Bij Partycorner vind je een uitgebreid assortiment aan verkleed kleding in de stijl van bijvoorbeeld dit Cleopatra Anuket kostuum, maar ook van vele andere thema's hebben wij kleding en accessoires  die jouw outfit helemaal compleet en uniek zal maken. Bestel het Cleopatra Anuket kostuum online, of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

 


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.