CLAWING CORPSE Halloween Decoratie

CLAWING CORPSE Halloween Decoratie

Dit zombie skelet ook wel CLAWING CORPSE genoemd zoek zijn weg naar het onbekende op het kerkhof of je tuin door middel van zijn schrapende handen. Deze halve t... Lees meer

36835700
€197,50 € 149,95 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit zombie skelet ook wel CLAWING CORPSE genoemd zoek zijn weg naar het onbekende op het kerkhof of je tuin door middel van zijn schrapende handen. Deze halve torso zombie skelet waarvan de handen en hoofd gemaakt zijn van hard pvc de ogen heeft een bewegende mond en light-up ogen en maakt geluiden. De vergaande lijkende stof kostuum heeft gaas structuur met horror details. Het stevige metalen frame drijft de bewegende handen aan die zijn aangesloten motor en maakt de schrappende handen. Infrarood sensor activering heeft volumeregeling en omvat een Functies zijn onder meer: Steady-On, Try-Me en Sensor-modus..

Bekijk de youtub film https://www.youtube.com/watch?v=MIR_CEcXPso Halloween Decoratie

Let op de Standaard oplader heeft  110V en moet naar 220 volt aangesloten worden.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.