Gekke hoedenmaker dames Kopen

Gekke hoedenmaker dames Kopen

Dit Gekke hoedenmaker dames kostuum van Alice in wonderland is perfect voor een thema feest, Halloween, carnaval of andere verkleed gelegenheid. Deze outfit is ... Lees meer

59128238
€ 29,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Dit Gekke hoedenmaker dames kostuum van Alice in wonderland is perfect voor een thema feest, Halloween, carnaval of andere verkleed gelegenheid. Deze outfit is in de maat S en M/L maar is ook verkrijgbaar in de grotere maat XL  en heeft de kleuren groen, rood, oranje, paars en blauw. Het Gekke hoedenmaker dames bevat de jurk en hoed en is exclusief de pruik en kousen. Combineer dit Gekke hoedenmaker dames Kostuum ook met andere kleding en accessoires voor een complete look.


Productspecificaties  Gekke hoedenmaker dames:

  • Kleur: (Zie afbeelding)
  • Maat: S en M/L en XL
  • Materiaal: 100% Polyester
  • Bevat: Jurk en hoed
  • Exclusief: Pruik en kousen

 Gekke hoedenmaker dames kopen

​Bij Partycorner vind je leuke outfits zoals dit Gekke hoedenmaker dames kostuum maar ook veel andere kleding, outfits en accessoires van hetzelfde en andere thema's. Combineer outfits en accessoires en creëer jouw ultieme outfit voor een geslaagd feest. Bestel dit Gekke hoedenmaker dames kostuum online of kom het bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het centrum van Zaandam.

 

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.