Cijfer kaarsen 0 tot en met 9

Cijfer kaarsen 0 tot en met 9

Bij de geboorte van uw eerste kindje en de jaren er na viert u natuurlijk uitbundig. Als de visite er is dan wordt die overheerlijke taart opgediend, en dan mag... Lees meer

6658793
€1,50 € 0,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bij de geboorte van uw eerste kindje en de jaren er na viert u natuurlijk uitbundig. Als de visite er is dan wordt die overheerlijke taart opgediend, en dan mag het kaarsje uitgeblazen worden.

Met onze cijfer kaarsen van 0 t/m 9 zet u duidelijk de leeftijd van uw zoon of dochter op de taart. Tot negen jaar hoeft er dus maar 1 kaarsje uitgeblazen te worden. De taart kaarsen worden geleverd in diverse kleuren.

Cijfer kaarsen 0 tot en met 9 Productspecificatie

  • Hoogte: 6 cm
  • Materiaal: Paraffine
  • Brandtijd: 90 minuten
  • Let op: Kleur kan afwijken de foto!
  • Dit produkt is geen speelgoed

Cijfer-kaarsen 0 t/m 9 als verjaardagskaarsen

In onze collectie vind je diverse cijfer- en verjaardagskaarsen. Kleine cijfer kaarsen maar ook cijfer kaarsen met Disney figuren. Bezoek eventueel ook onze winkel in Zaandam voor nog meer verjaardagskaarsen. Zeker de moeite waard!

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.