Helium cijfer ballonnen zilver 90

Helium cijfer ballonnen zilver 90

Een 103 cm zilver kleurige folie ballonnen cijfers 90  kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! PartyCorner heeft deze ... Lees meer

93134371
€13,95 € 9,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Een 103 cm zilver kleurige folie ballonnen cijfers 90  kopen om deze op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de jarige! PartyCorner heeft deze 40 inch opblaasbare folie cijfers in diverse grootte en kleuren. Als u een goedkope folie ballonnen cijfers 90 kopen gaat, let er dan op dat het folie cijfer 103cm hoog is en met helium of alleen met lucht gevuld kan worden. Alleen de ballonnen gevuld met helium kunnen zweven.

Zilveren Supershape Nummer 90 folie ballonnen cijfers 90

Zilveren Supershape folioballon Nummer 90 en alle andere nummers zijn leuk te gebruiken voor een feestelijk evenement of om te combineren met andere cijfers en letters. Deze ballon cijfers zijn leuk om op een verjaardag als cadeau te geven in de leeftijd van de 90 jarige! Bij PartyCorner hebben wij verschillende opblaasbare folie ballonnen cijfers 90 in diverse grootte en kleuren.

Cijfer ballonnen zoals de folie ballonnen cijfers 90

Cijfer ballonnen zoals de folie ballonnen cijfers 90 zijn opblaasbare cijfers van een hoogwaardige folie kwaliteit (folie ballonnen zijn gemaakt van dun aluminium en voorzien van een heel dun plastic laagje) en zijn geschikt om met helium te vullen zodat deze blijven zweven. In de kleinere ballonnen cijfers van 35 cm of kleiner gaat niet genoeg helium waardoor deze niet genoeg stijg kracht hebben. Bij een goede vulling van een cijfer ballon onder normale condities hebben deze folie ballonnen cijfers 90 ongeveer 8 dagen zweef garantie. Echter is dit geen garantie omdat elke cijfer ballon verschillend is van grootte. De cijfers zijn te combineren om grotere getallen te maken maar ook leuk los te gebruiken bijvoorbeeld als een kind 90 jaar wordt of een tinnen jubileum.

Combineer de cijfers 9&0 voor folie ballonnen cijfers 90 en meer

Combineer de cijfers 90 om een cijfers combinatie te maken. zo kunt u zelf met de cijfers elk getal maken die u nodig zou hebben. Te gebruiken voor bijvoorbeeld een trouw jubileum. Heeft u binnenkort ook een zoveel jarig jubileum te vieren? Hoeveel jaar dan ook, met de losse cijfers kunt u het zelf combineren. En laat de jubileum leeftijd zien door middel van de Ballonnen cijfers. Tijdens het zoveel jarige bestaan van een bedrijf is het leuk om met deze folieballon cijfer 9&0 te combineren en de folioballon als feest decoratie te gebruiken. Een jubileum feest is de perfecte manier om de verjaardag van de organisatie te vieren. Er zijn verschillende mijlpalen te noemen die u niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een uitstekend moment om met Ballonnen cijfers te combineren en er een leuk feest van te maken.

folieballon in de vorm van het cijfer 9&0

  • Vorm: Cijfer 90
  • Kleur: zilver
  • Aantal: per 2 (1 x 9 en 1 x 0)
  • Afmeting: 103 cm
  • Levering: Leeg of gevuld met helium
  • Opties: gewichtje en of helium
  • via pakket service

Deze folie ballon wordt gevuld met helium geleverd en kan derhalve niet via pakketservice worden geretourneerd.

Als deze folie ballonnen cijfers in de vorm van het cijfer 90 gevuld zijn met helium zetten deze bij warmte uit en krimpen weer bij koude temperatuur. Vult u een folieballon in een warme omgeving en verplaatst u deze naar een koude omgeving dan krimpt deze en wordt de folieballon slap hierdoor lijkt het net of de folie ballon lek is. Andersom, als u een folieballon cijfer 90 in een koude omgeving vult en naar een warme omgeving overbrengt, loopt men kans dat de folie ballonnen cijfers 90 knapt of scheurt.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.