Chinese vechtstokjes

Chinese vechtstokjes

Chinese vechtstokjes ook wel bekend als Nunchakus of ninja stokjes is een wapen dat gebruikt wordt in martial arts. De naam Nunchakus komt uit Japan, het beteke... Lees meer

20400256
Leverbaar binnen 1 á 3 werkdagen
€6,17 € 4,00 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Chinese vechtstokjes ook wel bekend als Nunchakus of ninja stokjes is een wapen dat gebruikt wordt in martial arts. De naam Nunchakus komt uit Japan, het betekent twee delen staf. Ook in films worden Chinese vechtstokjes gebruikt zoals in films van de bekende Bruce Lee. Ook ninja's gebruiken dit wapen dus als jij een als een ninja naar een feest toe gaat kun jij de Chinese vechtstokjes gebruiken als accessoire. Aan beide kanten zijn de stokken 30 cm lang.

Productspecificatie: Chinese vechtstokjes

  • plastic stokjes van 3cm doorsnede.
  • Lengte: 30 cm verbonden door plastic kettinkje
  • Materiaal: 100% kunststof
  • Niet geschikt voor kinderen jonger de 3 jaar
  • Adviesleeftijd is 12 jaar of ouder

Ninja wapens voor kinderen

Deze Ninja wapens zoals Chinese vechtstokjes is speciaal gemaakt voor kinderen, al onze wapens zou zijn het zwaard en de dolken niet scherp en zijn de punten veilig afgerond, ook de werpsterren zijn voorzien van een plastic ronde rand waardoor zij geen direct gevaar vormen voor bijvoorbeeld de ogen. Ondanks dat deze set zorgvuldig op veiligheid is samengesteld is deze niet bedoeld om er mensen of dieren mee aan te vallen.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.