Kegelvormig Chinese hoed van stro

Kegelvormig Chinese hoed van stro

Kegelvormig Chinese hoed van stro met punt ook wel nón lá of hoed oriental genoemd wordt als hoofddeksel gedragen op de traditionele rijstvelden in Vietnam, Chi... Lees meer

621606
€8,75 € 5,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Kegelvormig Chinese hoed van stro met punt ook wel nón lá of hoed oriental genoemd wordt als hoofddeksel gedragen op de traditionele rijstvelden in Vietnam, China en het vroegere Cambodja. Deze kegelvormig Chinese hoed van stro met punt en de natuurlijke kleur van stro is nagemaakt voor bij een Japanse of Chinese outfit. Wil jij er als een echte Chinees uitzien deze kegelvormig Chinese hoed van stro met punt kan zowel de dames als de heren gedragen worden.

Productspecificaties: Kegelvormig Chinese hoed van stro

  • Maat: one size
  • Kleur: zoals foto
  • Gemaakt van: hoed van stro met punt
  • Diameter 43cm
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
  • Aanbevolen leeftijd 14 jaar en ouder.

Kegelvormig Chinese hoed van stro met punt

Kegelvormig Chinese hoed van stro met punt non lá genoemd (in Nederlands: strooien hoed) is een traditionele hoed oriental uit Zuidoost-Azië en Oost-Azië heeft een diameter van 43cm en heeft een koord om deze op zijn plaat te houden. Ga jij tijdens carnaval de boel onder water zetten, of de nasi vast planten kies dan voor dit kegelvormig Chinese hoed van stro met punt als hoofddeksel.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.