Charleston haarband met veer

Charleston haarband met veer

Charleston haarband: bestaat uit een rekbare pailletten haarband met een Spadonis veer De sociale omslag van de status bij de vrouwen in de jaren 20 30. Zij ver... Lees meer

5474339
€6,75 € 5,25 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Charleston haarband: bestaat uit een rekbare pailletten haarband met een Spadonis veer

De sociale omslag van de status bij de vrouwen in de jaren 20 30. Zij veranderen hun kleding in de met The Roaring Twenties met het nieuwe beeld van vrouwen kleding met de Flappers girls als trendsetters , sexy kort dragend jurkjes , Coco Chanel , bob lijn Kapsels , charleston kleding , Charleston haarband, accessoires als kettingen , sigarettenhouders zijn de Status uit die jaren.

Deze stijlvolle Charleston haarband is een echte must voor elke jaren 20 30 kleding bij de dames Met deze Charleston haarband als de jaren 20 30 als haar accessoire ,wordt jouw flapper jurk of moulin rouge outfit compleet met Charleston haarband wordt jouw haardmodel een eye-catcher!

Pailletten haarband met een Spadonis veer

In onze collectie van de jaren 20” 30” zijn tevens de pailletten haarband met een Spadonis veer bij de accessoires vol met glitters en franje de Charleston haarband met veren horen bij de korte jurkjes met uitdagende spitten. Zo heb je een complete outfit om de roerige jaren “20 en “30 uit te beelden. Onze modellen waaronder charleston jurk flapper rood , wit, zwart maakt indruk met zijn sexy korte model. Jij bent een geziene en stijlvolle gast bij elke carnavals vierder. Tevens maak je met het Charleston haarband een overweldigende indruk op jaren 20 feesten.
De voordelen van winkelen bij PartyCorner
  • 24 uur per dag 7 dagen per week online bestellen.
  • Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
  • 5 dagen per week telefonisch bereikbaar (de winkel 6 dagen per week).
  • U kunt langs komen zonder afspraak.
  • Verzendkosten vanaf €3,95 en Gratis verzending bij bestellingen vanaf €100,-
  • Wij zijn aangesloten bij WebwinkelKeur.
  • Retourneren kan bij ons binnen 30 dagen.
  • Diverse betaal mogelijkheden.
  • Groot assortiment, met scherpe prijzen.
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.