Carry me struisvogel

Carry me struisvogel

Laat de struisvogel in jezelf los met dit Carry me struisvogel kostuum en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, Carnaval of andere verk... Lees meer

2018336
€79,50 € 72,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Laat de struisvogel in jezelf los met dit Carry me struisvogel kostuum en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, Carnaval of andere verkleed gelegenheid. Met dit Carry me struisvogel kostuum zal je do show stelen, het lijkt namelijk net alsof de struisvogel jou op zijn rug draagt en zelf zijn kop omhoog halen. Dit Carry me struisvogel kostuum is in een standaard maat beschikbaar die bij de meeste mensen past en is gemaakt van 100% polyester. Combineer dit Carry me struisvogel kostuum ook met leuke accessoires en maak jouw unieke kostuum compleet.

Bekijk ook de bijbehorende video door op de "Bekijk video" Knop te drukken.

Productspecificaties: Carry me struisvogel kostuum

  • Kleur: verschillende (zie afbeelding)
  • Maat: One size
  • Bevat: struisvogel kostuum
  • Exclusief: T-shirt
  • Materiaal: 100% Polyester

Carry me struisvogel kostuum online Kopen.

Bij Partycorner vind je leuke Kleding en accessoires zoals dit Carry me struisvogel kostuum dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld Carnaval, Halloween, Sinterklaas en Kerst. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel het Carry me struisvogel kostuum online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.