Carry me kerstmanpak

Carry me kerstmanpak

Laat de feest kerstman in jezelf los met dit Carry me kerstmanpak en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Kerst, Halloween, Carnaval of andere ve... Lees meer

61773035
€69,95 € 59,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Laat de feest kerstman in jezelf los met dit Carry me kerstmanpak en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Kerst, Halloween, Carnaval of andere verkleed gelegenheid. Met dit Carry me kerstmanpak zal je de show stelen, het lijkt namelijk net alsof de kerstman jou op zijn schouders draagt. Dit Carry me kerstmanpak is in een standaard maat beschikbaar dat bij de meeste mensen past en is gemaakt van 100% polyester. Combineer dit Carry me kerstmanpak ook met leuke accessoires en maak jouw unieke kostuum compleet.

Bekijk ook de bijbehorende video door op de "Bekijk video" Knop te drukken.

Productspecificatie: Carry me kerstmanpak

  • ​Kleur: verschillende (zie afbeelding)
  • Maat: One size
  • Bevat: kerstman wandel pak
  • Exclusief: T-shirt
  • Materiaal: 100% Polyester

Carry me kerstmanpak online Kopen.

​Bij Partycorner vind je leuke Kleding en accessoires zoals dit Carry me kerstmanpak dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld Carnaval, Halloween, Sinterklaas en Kerst. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel het Carry me kerstmanpak online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.