Carry me kalkoen kostuum

Carry me kalkoen kostuum

Laat het feest beest in jezelf los met dit Carry me kalkoen kostuum​​​ en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, Carnaval of andere verk... Lees meer

61814585
€74,95 € 67,95 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Laat het feest beest in jezelf los met dit Carry me kalkoen kostuum​​​ en trek alle aandacht op bijvoorbeeld een thema feest, Halloween, Carnaval of andere verkleed gelegenheid. Met dit Carry me kalkoen kostuum​ zal je do show stelen, het lijkt namelijk net alsof jij de kalkoen bent met dit kostuum. Dit Carry me kalkoen kostuum is in een standaard maat beschikbaar dat bij de meeste mensen past en is gemaakt van 100% polyester. Combineer dit Carry me kalkoen kostuum ook met leuke accessoires en maak jouw unieke kostuum compleet.

Bekijk ook de bijbehorende video door op de "Bekijk video" Knop te drukken.

Productspecificatie: Carry me kalkoen kostuum​

  • Kleur: verschillende (zie afbeelding)
  • Maat: One size
  • Bevat: kalkoen kostuum
  • Exclusief: T-shirt
  • Materiaal: 100% Polyester

Carry me kalkoen kostuum​​​​​ online Kopen.

Bij Partycorner vind je leuke Kleding en accessoires zoals dit Carry me kalkoen kostuum dat gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld Carnaval, Halloween, Sinterklaas en Kerst. Je kan je dus helemaal uitleven en je eigen unieke outfit samenstellen. Bestel het Carry me kalkoen kostuum​​ online of kom deze bekijken en passen in onze winkel aan de Westzijde in het Centrum van Zaandam.

Carry me  kalkoen kostuum is een verkleed kostuum  in een vorm van een kalkoen, in de kleuren rood, bruin, oranje en créme, met een capuchon in de vorm van een kalkoenenkop.

Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.