Cape met capuchon Dawn Zwart

Cape met capuchon Dawn Zwart

Cape met capuchon maken je erg mysterieus. Wil jij een lugubere look hebben? Draag de Cape met capuchon Dawn Zwart. Wil je op een geheimzinnige man of vrouw lij... Lees meer

7080326
€21,95 € 17,75 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Cape met capuchon maken je erg mysterieus. Wil jij een lugubere look hebben? Draag de Cape met capuchon Dawn Zwart. Wil je op een geheimzinnige man of vrouw lijken draag een Halloween cape. Partycorner heeft die capes met die uitstraling. De Luxe Cape Dusk Zwart is met een capuchon.

Productspecificaties

  • Stof: 100% polyester
  • Maat: one size lengte 170cm
  • Kleur: zwart
  • Aanbevolen leeftijd: 14 jaar en ouder

Zwarte Gothic Cape met capuchon

Deze zwarte Gothic Cape met capuchon is gemaakt voor verschillende party's zoals een halloween of Gothic party. Deze schoudermantel is vervaardigd uit zwarte katoenachtige stof. Deze cape is een rijke aanvulling op bijna elke Halloween outfit. Voor zowel dames als heren draagbaar. De heksen cape met capuchon heeft een lengte van 170cm en valt ruim boven de enkels. Let op!!!! De lengte van de cape is natuurlijk afhankelijk van je lichaamslengte.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.