Bruine weerwolf masker

Bruine weerwolf masker

Bruine weerwolf masker is een realistisch gedetailleerd masker. Bruine weerwolven masker is gemaakt van een natuurlijk latex en een aantal opmerkelijke details.... Lees meer

19666258
€129,95 € 119,95 Incl. btw, Gratis verzending!
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Bruine weerwolf masker is een realistisch gedetailleerd masker. Bruine weerwolven masker is gemaakt van een natuurlijk latex en een aantal opmerkelijke details. Alle weerwolven maskers  zijn uniek in ontwerp en met de hand geschilderd. Met zowel het haar  als de tanden is het Bruine weerwolf masker compleet. Al onze weerwolven maskers  zijn voor 18+ dus niet voor kinderen geschikt.

Productspecificaties: Bruin weerwolf masker

  • Bestaat uit: een latex masker
  • Maat: one size
  • Stof: natuur latex, synthetisch haar
  • Kleur: bruin met zwart

Bruine weerwolf masker kopen

PartyCorner heeft vele maskers ter beschikking en biedt deze in de collectie aan. U kunt het Bruine weerwolf masker kopen bij ons. Bekijk de website voor vele bijpassende accessoires en kostuums. Heeft u vragen? Of twijfelt u over een product? Neem gerust contact met ons op via de mail/chat/telefoonnummer. Wij helpen u graag! Hopelijk tot snel!
Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.