Bruine pietenpruik standaard

Bruine pietenpruik standaard

Draag De Bruine pietenpruik standaard samen met je pietenpak en accessoires, de combinatie voor een geslaagd Sinterklaas feest door je eigen unieke pieten kostu... Lees meer

57958148
€14,95 € 10,50 Incl. btw, Excl. verzendkosten
+ -
Deel dit artikel:

Artikelomschrijving

Draag De Bruine pietenpruik standaard samen met je pietenpak en accessoires, de combinatie voor een geslaagd Sinterklaas feest door je eigen unieke pieten kostuum samen te stellen. De Bruine pietenpruik standaard is van hoge kwaliteit en past door middel van de rekbare kap comfortabel om de meeste hoofden. De Bruine pietenpruik standaard is dus een goede keuze voor jou ultieme pieten pak.

Productspecificaties: Bruine pietenpruik standaard

  • Kleur: Bruin
  • Soort: Standaard
  • Materiaal: Synthetisch
  • De pruik heeft een rekbare kap waardoor het om ieder hoofd past

Bruine pietenpruik standaard online kopen.

De Bruine pietenpruik standaard vind je scherp geprijsd bij Partijcorner, en is mooi te combineren met onze accessoires en outfits van het Sinterklaas thema. De Bruine pietenpruik standaard is online te bestellen in onze webwinkel, of als je de Bruine pietenpruik liever eerst wilt bekijken kan u altijd langskomen in onze winkel in het centrum van Zaandam aan de Westzijde.


De voordelen van winkelen bij PartyCorner Veiligheidswaarschuwing

Alle producten inclusief bijbehorende verpakkingen te koop of te huur op deze web-shop zijn niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar! Advies leeftijd voor alle producten is 14 jaar of ouder, tenzij er een jongere of oudere leeftijd vermeld wordt.